x

Er Velvet Revolver opløst?

Er Velvet Revolver opløst?

Da Velvet Revolver torsdag 20. marts gav koncert i Glasgow i Skotland, fik publikum en underlig kommentar med på vejen.

En lang række medier rapporterer nemlig, at frontmanden undervejs i koncerten informerede folk om, at de var i gang med at se noget helt særligt, nemlig den sidste Velvet Revolver-turné, hvilket de øvrige bandmedlemmer skulle have virket noget overrasket over at få at vide.

Resten af koncerten skulle eftersigende have været noget rod, hvor Duff McKagan blev nødt til at synge det gamle Guns N' Roses-nummer "It's So Easy", efter at Weiland var udvandret fra scenen.

Der er endnu ikke kommet en officiel melding om bandets status, men af en eller anden grund har trommeslager Matt Sorum skrevet om koncerten på sin webside, hvilket har fået Weiland til at skrive om Sorum på sin webside.

De to er nu midt i en virtuel omgang mudderkastning, men det ser ikke ud, som om de har aflyst koncerter på deres europæiske turné, der kører frem til 1. april.

Dette hænger ikke særlig godt sammen med McKagans udmelding om, at Velvet Revolver skal være opvarmningsband på den efterhånden mytiske Led Zeppelin-gendannelsesturné.

Det hænger til gengæld en del bedre sammen med historierne om, at Weiland skal ud og spille jobs med det gendannede Stone Temple Pilots i maj måned.

Velvet Revolver afslutter deres turné i næste uge, og så må vi se, om de til den tid kommer med en officiel melding om bandets fremtid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA