x

Tiltalt for hærværk – trigget af Wonderwall

Tiltalt for hærværk – trigget af Wonderwall

Hittet "Wonderwall" skabte en uheldig hændelse under en karaokeaften i Malmö forleden aften. 

Oasis store 90'er-hit "Wonderwall" har de sidste mange år været synonymt med "guitarfyr forsøger at imponere pige / ødelægger en efterfest" og en sang, som ofte bliver spillet til diverse karaokeaftener. Så det er forståeligt nok, hvis "Wonderwall" vækker irritation hos flere mennesker.  

I Malmö var en besøgende på en karaokebar så provokeret, da to mænd valgte sangen, at han gik op på scenen for at smadre mikrofonen. Nu er manden tiltalt for hærværk, skriver den svenske avis Sydsvenskan.

LÆS OGSÅ: Politiet jagede gademusikant væk efter dårligt cover

Under afhøringen ved politiet forklarede den 35-årige mand, at "Wonderwall" er en "trigger" for ham. 

"Det er sådan en sang, som drenge synger for at få kvinder," forklarer han. Manden beskriver også de to syngende mænd som "røvhuller" – noget, som havde irriteret ham og givet ham en negativ oplevelse på karaokeaftenen, hvorefter han gik op og smed mikrofonen i gulvet. 

Manden erkender sin handling og mener, at det bare var en "dum hændelse". Karaokebaren kræver erstatning på nogle få tusinde svenske kroner for den ødelagte mikrofon, mens anklageren foreslår en straf på dagbøder på i alt 13.300 svenske kroner. 

LÆS OGSÅ: Lyden af Liam, præcis som han er


Hør herunder nummeret "Wonderwall" fra 1995.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA