x

Chance The Rapper udgiver nyt album lige om lidt

Chance The Rapper udgiver nyt album lige om lidt

Chance The Rappers seneste Grammy-vindende album Coloring Book stammer fra 2016. Nu er han formentlig klar med et nyt album i løbet af denne uge. 

"Jeg har den der følelse, som når folk gør noget, der har en ny atmosfære omkring sig. Jeg glæder mig til, at alle kan mærke det. Albummet kommer ud lige i tide til Special Olympics" udtaler Chance The Rapper om det nye album til et interview med avisen Chicago Tribune, skriver NME.

Vi kan således formentlig allerede se frem til rapperens nye album inden lørdag den 21. juli, hvor organisationen afholder en 50-års jubilæumskoncert i Chicago, som Chance The Rapper omtaler i interviewet og selv vil optræde til. Special Olympics er en organisation, som organiserer og udvikler idræt for børn og voksne med udviklingshandicap.

LÆS OGSÅ: Chance The Rapper indspiller album med Kanye West

Fornylig afslørede den amerikanske rapper, at han samarbejder med Kanye West på et kommende album.

I et interview med TV kanalen Windy City Live, fortalte han, at Kanye og ham selv var i gang med indspilningerne i Chicago og fortalte følgende om samarbejdet: "At arbejde under ham og arbejde med ham på hans album er skørt, men at have ham til at fortælle mig, at han vil producere mit album og komme til Chicago er ligesom.. " Ydermere afslørerede rapperen, at albummet var 30% færdigt, men at de endnu ikke ville sætte en dato for udgivelsen, da det kunne hindre arbejdsprocessen. 

Ud over albummet med Kanye West arbejder Chance The Rapper også på et kommende album sammen med Childish Gambino, som står bag kæmpehittet "This is America". Det tyder dog ikke på, at det hverken er albummet med Kanye West eller Childish Gambino, som udkommer i denne uge, men et soloalbum med Chance The Rapper. 

LÆS OGSÅ: Mellem gaden og Gud

Chance The Rappers seneste album/mixtape Coloring Book stammer fra 2016, et album som GAFFA kvitterede for med fire ud af seks stjerner og skrev følgende om: "Med konstante referencer til Chicagos tradition for gaderap og gospelmusik forener han de to verdener. (...) Han formår at præsentere en gennemarbejdet oplevelse, hvor man konstant føler, man befinder sig mellem gaden og Gud." 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA