x

The Elephants får ny bassist og engelsk ros

The Elephants får ny bassist og engelsk ros

Københavnske The Elephants meddeler, at bassist Rasmus Nybo har besluttet at hellige sig arbejdet med den succesfulde bar ”Din Nye Ven” i København.

Bandet har som følge heraf rekrutteret Thomas Raae, der har en sidebeskæftigelse som bassist i bandet Källing. Bandet fortæller, at bruddet er sket i fred og fordragelighed.

Inden deres nuværende, to en halv uge lange turné i Tyskland og England har bandet desuden fået sig nogle flotte ord med på vejen fra engelske medier.

Et af de største, engelske dagblade, The Guardian, har haft The Elephants som ”Band Of The Day”, og sammenligner bandets selvbetitlede debut-plade med blandt andre My Bloody Valentine og Field Mice. Samtidig hylder The Sun pladens Beach Boys-agtige lyd og sans for 60’er-pop.

Her i GAFFA har bandet da også fået pæne ord med på vejen, og i en bedømmelse af debut’en lyder det blandt andet sådan fra dette magasins anmelder:

”De fire københavnske elefanter spiller friskt ud på ”The Elephants”, hvor tidløs, ubekymret rock folder sig ud i lækre, håndspillede arrangementer. Alt fra mundharmonika og banjo til blæserorkestre og piano kan bruges, når den helt rigtige stemning af doven sommer-melankoli skal fremelskes.”

The Elephants er som sagt på tour i det store udland lige nu, men kan opleves på årets Spot Festival i Århus, der finder sted 6. og 7. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA