x

Chance the Rapper udskyder album

Chance the Rapper udskyder album

Nyt udspil er ikke helt så tæt på udgivelse som tidligere annonceret

I går skrev vi, og mange andre medier, at Chance the Rapper ville udgive et nyt album i denne uge, før den såkaldte Special Olympics-jubilæumskoncert i hjembyen Chicago på lørdag den 21. juli. Det skete efter en udtalelse til avisen Chicago Tribune, hvor rapperen sagde:

"Jeg har den der følelse, som når folk gør noget, der har en ny atmosfære omkring sig. Jeg glæder mig til, at alle kan mærke det. Albummet kommer ud lige i tide til Special Olympics" udtalte Chance The Rapper til Chicago Tribune, ifølge NME (Chicago Tribune kan ikke læses online fra Danmark).

Special Olympics er en organisation, som organiserer og udvikler idræt for børn og voksne med udviklingshandicap.

Nu skriver rapperen på Twitter uden yderligere forklaring: "Beklager, ikke noget album denne uge. Har dog været i studiet."

LÆS OGSÅ: Chance The Rapper indspiller album med Kanye West

For nylig afslørede den amerikanske rapper, at han samarbejder med Kanye West på et kommende album.

I et interview med TV kanalen Windy City Live, fortalte han, at Kanye og ham selv var i gang med indspilningerne i Chicago og fortalte følgende om samarbejdet: "At arbejde under ham og arbejde med ham på hans album er skørt, men at have ham til at fortælle mig, at han vil producere mit album og komme til Chicago er ligesom... " Ydermere afslørerede rapperen, at albummet var 30% færdigt, men at de endnu ikke ville sætte en dato for udgivelsen, da det kunne hindre arbejdsprocessen. 

Ud over albummet med Kanye West arbejder Chance The Rapper også på et kommende album sammen med Childish Gambino, som står bag kæmpehittet "This is America". Det tyder dog ikke på, at det hverken er albummet med Kanye West eller Childish Gambino, som udkommer i nær fremtid, men et soloalbum med Chance The Rapper. 

LÆS OGSÅ: Mellem gaden og Gud

Chance The Rappers seneste album/mixtape Coloring Book stammer fra 2016, et album som GAFFA kvitterede for med fire ud af seks stjerner og skrev følgende om: "Med konstante referencer til Chicagos tradition for gaderap og gospelmusik forener han de to verdener. (...) Han formår at præsentere en gennemarbejdet oplevelse, hvor man konstant føler, man befinder sig mellem gaden og Gud." 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA