x

Står Dua Lipa bag den nye James Bond-temasang?

Står Dua Lipa bag den nye James Bond-temasang?

Years & Years kan have løftet sløret for en stor hemmelighed.

Ifølge Years & Years kan Dua Lipa være personen, der skal synge den næste James Bond-temasang bærende arbejdstltlen Bond 25.

Sam Smith var manden bag temaet for den seneste Bond-film, Spectre, i 2015. Han vandt en Oscar for Best Original Song i 2016 for sangen med titlen "Writing's On The Wall".

Under et interview på BBC 5 Live blev Years & Years spurgt, hvem der mest sandsynligt ville få jobbet til den nye James Bond-sang. "Fordi vi havde Judy Dench, som var M, og Ben Whishaw, der var Q, troede vi, det ville være os," svarede Mikey Goldsworthy.

LÆS OGSÅ: Hitparade fra Englands næste store popstjerne

"Jeg troede, de ville bede os om at lave temasangen, men jeg tror, at Dua Lipa gør det," fortsatte han. "Skal jeg ikke sige det?" Lyt til interviewet lige her.

Dua Lipa reagerede på rygterne om, at hun var blevet udtalt til at synge temaet til den næste Bond-film tidligere i år. "Jeg ville elske at gøre det, men jeg indspiller den ikke... indtil videre," sagde hun. "Jeg ville elske at gøre det."

Bond 25, som er arbejdstitlen for den næste film i rækken, vil blive instrueret af Danny Boyle. Daniel Craig vender tilbage som Bond, mens Ben Whishaw og Naomie Harris rygtes til at medvirke. Filmen vises i biograferne fra fredag den 25. oktober 2019.

Se Sam Smiths temasang til James Bond-filmen Spectre (2015) her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA