x

Roskilde Festival søger frivillige arbejdere

Roskilde Festival søger frivillige arbejdere

Roskilde Festival har netop lagt ansøgningsskemaer om frivilligt arbejde ud på sin hjemmeside. Her har man muligheden for at søge om specifikke jobs, og festivalen lover at tilstræbe at matche folks ønsker og kvalifikationer med de ledige jobs, der er tilgængelige.

Dog er der ingen garanti for at få lige netop det job, man allerhelst vil have.

På hjemmesiden skriver Roskilde Festival om de forskellige arbejder:

”Der er mange forskellige typer jobs, og det er ikke muligt at opliste dem alle, men typiske jobs kan være kontorvagt, runner, kabling, el-arbejde, scenevagt, renovation, vagtopgaver og handelskontrol.

Som frivillig medarbejder får du naturligvis adgang til de samme ting, som publikum har: musikken, camping, maden, oplevelserne, festen og meget andet.

Vi kan dog ikke love dig, at du ikke får en vagt på samme tid, som dit yndlingsband spiller, og vi kan heller ikke garantere, at du får favoritjobbet, eller at du kommer til at have vagt med din bedste ven, der også har søgt som frivillig.

Men vi vil selvfølgelig forsøge i videst muligt omfang at tilpasse folks ønsker i forbindelse med vagtplanlægningen.”

Så vil man gerne være en del af selve holdet bag Roskilde Festival og få en række musikoplevelser oven i hatten, har man nu chancen. Dog skal man ansøge inden den 17. april.

Se ansøgningsskemaet her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA