x

Chris Cornell får rejst mindestatue i hjembyen

Chris Cornell får rejst mindestatue i hjembyen

Datoen er sat for opførelsen af en Chris Cornell-mindestatue i hjembyen Seattle.

En statue til minde om Chris Cornell vil blive rejst i rockstjernens hjemby næste måned. Ifølge hans enke, Vicky Cornell, er statuen en gave til "det tætknyttede samfund, der gav ham sin begyndelse". Mindestatuen i bronze opføres i størrelsesforhold en-til-en og vil blive afsløret i Seattles Pop Culture Museum onsdag den 29. august.

Skulpturen, lavet af Nick Marras, vil indeholde den tidligere Soundgarden- og Audioslave-frontmands signaturstøvler, hundehalsbånd og lange hår.

Som Consequence of Sound rapporterer, annoncerede Cornells kone nyheden om mindestatuen i fredags den 20. juli, dagen hvor Cornell ville være fyldt 54 år.

LÆS OGSÅ: Hør Chris Cornell og datter synge "Nothing Compares 2 U"

I fredags var også mindedagen for Linkin Parks Chester Bennington, der begik selvmord den 20 juli 2017. Cornell og Bennington var nære venner.

Planen for rejsningen af statuen i Seattle var allerede i tankerne i august 2017. Chris Cornell døde den 18. maj 2017 grundet selvmord, hvor han blev fundet i et hotelværelse i Detroit få timer efter sin optræden med Soundgarden.
 
Se musikvideoen til "Black Hole Sun" (1994) af Soundgarden her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA