x

MyMusic uddeler legat

MyMusic uddeler legat

Hvert år i starten af april uddeler musik-sitet MyMusic.dk et legat til det mest talentfulde navn på sitet. Legatet indeholder æren, en række nyttige værktøjer og en sum penge, der kan spores tilbage til de musikere, der giver siden indhold.

På MyMusic.dk er det nemlig muligt at udgive et såkaldt virtuelt album, der har de samme egenskaber som en cd eller en lp, bare uden det fysiske produkt. Hermed får kunstneren (eller kunstnerne) mulighed for at blive anmeldt af både sitets redaktion og dets brugere.

Hver gang et band udgiver sådan et virtuelt album, ryger der 100 kroner i MyMusics legatpulje, og således sponsorerer brugerne selv springbrættet for de talentfulde musikeres videre karriere.

Vinderne af legatet får tildelt tre fjerdedele af den sum, der er genereret via de virtuelle albums, og i år udgør det beløb 15.000 kroner.

Herudover får legatmodtagerne for 100.000 kroners annoncering på MyMusic.dk, en plads på programmet il sitets forårsfest, en direkte finaleplads til Starfighters, et bandcoaching-forløb i BandAkademiet, en fotosession hos GAFFAs forside-fotograf Rasmus Weng Karlsen, fem dages studietid i TænkeBoksen og en plads i programmet til årets Spot Festival.

Så det er virkelig ikke småting, legatmodtagerne løber af sted med.

Tidligere legatmodtagere er:

Lily Electric (2007)
The Holiday Show (2006)
Entakt (2005).

Tirsdag den 1. april kl. 16.00 afslører MyMusic ved en reception, hvilket band, der løber med æren.

Legatmodtageren skal i år findes blandt disse fem nominerede navne, der alle, uanset udfaldet, ifølge MyMusic.dk er værd at holde øje med fremover:

Rhea
Joey GrooN
180grader Virvar
Plonk
Didium & The Black Bonnie Picture


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA