x

Arcade Fires Will Butler falder under koncert

Arcade Fires Will Butler falder under koncert

Will Butler fra Arcade Fire faldt forleden under en koncert og forvred foden. Dette stoppede ham dog ikke i at spille videre. 

Multi-instrumentalisten og bror til frontmand Win Butler, faldt under en koncert i Virginia, USA. Under koncerten gik han ud for at spille i nærheden af publikum. På vej tilbage mod scenen snublede han og forvred sin ankel. Mens Arcade Fire fortsatte med at spille, blev han liggende på ryggen i et øjeblik, inden han samlede sig, spillede videre på trommen og humpede tilbage mod scenen. Se en optagelse af hændelsen nederst i artiklen. 

Efterfølgende lagde Will Butler et billede op på Instagram af sin fod, med en forbinding om. Flere bekymrede fans ønsker musikeren god bedring i kommentarfeltet. 

Se herunder billedet fra Will Butlers Instagram-profil. (Artiklen fortsætter under billedet)

 

The Wages of Sin is Death

Et opslag delt af Will Butler (@butlerwills) den


LÆS OGSÅ: Del The Funky Homosapien roser det danske sundhedssystem

Will Butler er ikke den eneste musiker, som er uheldig på scenen. Under Roskilde Festival faldt rapperen Del The Funky Homosapien ned fra scenen, da Gorillaz skulle lukke Orange Scene på Roskilde Festival den 7. juli. En ulykke som kostede Del The Funky Homosapien syv brækkede ribben og en punkteret lunge.

Arcade Fire vil lægger vejen forbi Danmark, når de spiller til Haven Festival fredag den 10. august. 

Se det uheldige fald med Will Butler herunder: 

 

I hope @butlerwills is ok after his spill during Rebellion last night! #arcadefire

Et opslag delt af Keith (@kingofkeith) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA