x

Ariana Grande bekræfter rygter om dokumentarserie

Ariana Grande bekræfter rygter om dokumentarserie

Sangerinden Ariana Grande har bekræftet, at der vil komme en dokumentarserie om hendes verdensturné "Dangerous Woman" fra 2017.

Det er Billboardsom melder ud, at popstjernen har dokumentarplaner for verdensturneen Dangerous Woman. Rygter, som har svirret en stund, siden den amerikanske artist begyndte at publicere små videoklip fra koncerterne.

Nu har Grande skrevet på Twitter, at arbejdet med serien er i gang, men at det er forsinket, fordi der stadig tilføjes nyt materiale. I maj 2017 blev Grande-koncerten i Manchester på tragisk vis ramt af terror, 22 mennesker blev dræbt og 59 hårdt kvæstet. En tragisk hændelse, som med stor sandsynlighed også vil få plads i den nye dokumentarserie.

LÆS OGSÅ: 22 dræbt i terrorangreb ved Ariana Grande-koncert

Turnéen kom i forlængelse, af at Grande havde udgivet albummet Dangerous Woman i 2016. Hun gæstede Danmark den 13. maj 2017, ni dage før terrorangrebet i Manchester. En optræden som GAFFAs anmelder kvitterede for med tre stjerner og skrev følgende: "At Ariana Grande er en ekstremt dygtig sangerinde, er der ingen, der kan tage fra hende. Den 23-årige amerikanske skuespiller og sangerinde har en vokal, der spænder over fire oktaver, inklusive fløjteregistret, og hun kan frasere, så englene synger."

Ariana Grandes fjerde og kommende album Sweetener udkommer den 17. august. Singlen "God is a Woman", som udkom den 13. juli, vil være at finde på det kommende album. Lyt til nummeret her og se den tilhørende musikvideo.

LÆS OGSÅ: Ny Ariana Grande-video får selskab af Madonna

Der er endnu ikke offentliggjort nogen dato for første episode i dokumentarserien.

Se herunder Twitter-opslagene fra Ariana Grande, som bekræfter at en dokumentarserie er på vej. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA