x

Bruce Springsteen rådgiver Arcade Fire

Bruce Springsteen rådgiver Arcade Fire

Arcade Fire har i et interview med Consequence Of Sound fortalt, at selveste Bossen er kommet med et godt råd til bandet. 

I et interview med Consequence Of Sound snakker Arcade Fire om deres seneste album, Everything Now, som blev modtaget lunkent af både pressen og fans. Albummet fik tre stjerner fra GAFFA med følgende ord: "Everything Now er langt fra Arcade Fires stærkeste udspil. Tværtimod."

Arcade Fire tænker i den forbindelse tilbage på et råd, som Bruce Springsteen engang gav gruppen: 

"Bare sørg for, at I altid kan spille koncerter i Spanien". Sådan skulle det humoriske råd have lydt fra Bruce Springsteen.

LÆS OGSÅ: Kirkeorgelet er skiftet ud med synthesizere, og der er længere mellem de gode sange på Arcade Fires svære femmer

"Fordi der vil komme et tidspunkt, hvor folk vil hade jer i et årti, så kan I bare forsvinde væk og i stedet spille koncerter i Spanien, hvor folk vil elske jer. Så vil I være i Spanien og spise lækker mad. 10 år efter vil folk indse, at I er virkelig gode, og I kan tage tilbage til Amerika" afslutter Springsteen rådet.

LÆS OGSÅ: Arcade Fires Will Butler falder under koncert

Win Butler svarede for nylig en fan på Twitter, som kritiserede albummet. I opslaget skrev Butler følgende: "Det skøre ved musik er, at alle har forskellig smag. Det afhænger af, hvor du er vokset op, hvad dine forældre kan lide, hvordan du føler rytmen osv. Jeg har været på den anden side og ikke elsket den musik, mine favoritbands lavede, men så startede jeg bare med at lytte til noget andet musik". Se opslaget herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA