x

The Killers udskifter trommeslager under koncert

The Killers udskifter trommeslager under koncert

Forleden inviterede rockbandet The Killers en fan på scenen for at overtage rollen som trommeslager under nummeret "For Reasons  Unknown". Se videoen nederst i artiklen.

Under Lollapalooza Paris Festival i søndags den 22. juli trådte The Killers op på scenen. Nede blandt publikum var der en teenager, der holdte et skilt oppe med skriften "Can I drum?". Dette fik frontmanden Brandon Flowers øje på og inviterede straks teenageren François Ristorcelli op på scenen til nummeret "For Reasons Unknown" fra albummet Sam's Town (2006).

LÆS OGSÅ: The Killers kørte den sikkert hjem – på rutinen

"Kender du "For Reasons Unknown"? Vil du spille den? Foran alle disse mennesker?" spørger Flowers den unge franskmand, som straks derefter går op på scenen og hen mod trommesættet.

"Disse mennesker har betalt en masse penge for at være her i aften, vi bliver nødt til at gøre dem glade", siger forsangeren videre.

Efterfølgende, efter en flot præsentation bag trommesættet, fik Ristorcelli et kram, high-five og selfie med Flowers, samt trommestikkerne fra The Killers-trommeslager, Ronnie Vanucci.

LÆS OGSÅ: Et sted mellem musikhimlen og Las Vegas

Det er ikke første gang, bandet inviterer en fan op på scenen til at spille trommer. Tidligere på sommeren joinede endnu en fan bandet til selvsamme nummer. Se det her.

Se videoen herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA