x

Martin Hall spidder alle i ny bog

Martin Hall spidder alle i ny bog

Multikunstneren Martin Hall – sanger, sangskriver, komponist, forfatter, installationskunsnter, skuespiller og meget mere – nedkommer i dag med essay-, klumme- og notatbogen ”Infodemens.” Bogen revser og spidder blandt andet dansk middelmådighed, bøvethed, fordrukkenhed og den bredt anerkendte stræben efter folkelighed – og den danske musikbranche i form af blandt andet Danish Music Awards, Steppeulven og MTV Awards-showet i København i 2006.

Selviscenesættende og på karakteristisk facon underbygger Martin Hall flittigt sine betragtninger med citater af lidelsesfæller og soulmates som for eksempel Nietzsche, Deleuze, Villy Sørensen og mange andre.

Bogen er bygget op af en række collager, der kredser om den menneskelige opløsning, døden og sex, og af 35 tekster – hvoraf nogle tidligere har været trykt i Dato, Jyllands Posten og GAFFA (i form af Klub GAFFA-tillægget "No future revisited" om Sex Pistols i oktober 2007), mens andre ikke tidligere har været offentliggjort.

Martin Hall kan i øvrigt opleves fra og med i morgen i den stort anlagte danske film "Flammen Og Citronen", hvor han har en lille, men markant rolle som nazist – hans første filmrolle.

I forbindelse med bogudgivelsen har GAFFA fået en snak med Martin Hall. Læs det ved at følge nedenstående link.

Læs interviewet med Martin Hall

Martin Halls hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA