x

Gratis Dr Pepper til alle

Gratis Dr Pepper til alle

Folkene bag Forest Gumps yndlingsdrik har nu taget drastiske metoder i brug for at komme nærmere en udgivelse af det mytologiske rockalbum "Chinese Democracy".

I en pressemeddelelse tigger folkene bag Dr Pepper Axl om at udsende pladen i 2008, og til gengæld vil de så give alle amerikanere (undtagen Slash og Buckethead) en gratis sodavand.

De skriver desuden om initiativet:

"Det tog en smule tålmodighed at perfektionere Dr Peppers særlige blanding af 23 ingredienser, som vores fans kender og elsker. Så vi har fuld forståelse for Axls higen efter perfektion - efter noget mere end det gennemsnitlige album. Vi ved, at når det bliver udsendt, vil folk referere til det som "Dr Pepper for ørene", fordi det vil være sådan en forfriskende blanding af rige, modige toner - en øjeblikkelig klassiker".

Firmaet har desuden oprettet en weblog, hvor de dokumenterer kampen for at få pladen udgivet.

Kampagnen er naturligvis også kommet hovedpersonen for øre, og på Guns N' Roses' officielle webside har Axl udtalt sin glæde for opmærksomheden.

"Vi er overraskede og meget glade for at have støtte fra Dr Pepper omkring vores album "Chinese Democracy", og for os kom dette ud af det blå. [...] Og da nogle af Bucketheads indspilninger er på vores album, vil jeg dele min Dr Pepper med ham".

Axl kunne dog godt kontrollere sin glæde så meget, at der ikke slap en udgivelsesdato ud af ham, og dermed ved vi altså ikke meget mere om fremtiden for det kommende album, end vi gjorde før.

Chinese Democracy When?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA