x

Jungle på vej med nyt album - to singler ude nu

Jungle på vej med nyt album - to singler ude nu

Det britiske band Jungle har annonceret, at et nyt album er på trapperne. Fire singler fra albummet er allerede på gaden.

Albummet For Ever vil blive udgivet den 14. september, Jungle har netop smidt en trailer for albummet op på deres hjemmeside.

Det kommende album vil med stor sandsynlighed indeholde en række ulykkelige kærlighedssange. Jungle har selv udtalt følgende om albummet og lyden herpå: "Lyden af en post-apokalyptisk radiostation, der afspiller break-up sange". 

Det moderne soul og funkband blev grundlagt af de to venner Tom McFarland og Josh Lloyd-Watson i 2013, men er siden vokset sig større og består den dag i dag af hele syv medlemmer. I maj udgav bandet de to singler "Happy Man" og "House in LA.", og nu er de klar med endnu to singler,  "Heavy, California" og "Cherry". 

LÆS OGSÅ: Jungle: Jungle

Jungles udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2014. Et album som fik rosende anmeldelser og blev nomineret til Mercury Prisen. GAFFAs anmelder var også positiv stemt over for albummet og uddelte fem flotte stjerner og skrev blandt andet: "Den London-baserede duo debuterer med en tour de force af et urbant chillwave-album. Det her er ganske tæt på at være et mesterværk." 

I forlængelse af det kommende album har Jungle samtidig annonceret en verdensturné

Lyt til de to nye singler herunder: 
Albummet vil rumme 13 numre, se listen herunder: 

1. Smile
2. Heavy, California
3. Beat 54 (All Good Now)
4. Cherry
5. Happy Man
6. Casio
7. Mama Oh No
8. House In LA
9. Give Over
10. Cosurmyne
11. Home
12. (More and More) It Ain’t Easy
13. Pray

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA