x

Grønland i Tivoli offentliggør årets program

Grønland i Tivoli offentliggør årets program

Årets musikprogram for Grønland i Tivoli er en pose blandede bolcher med alt fra børnemusik til et af Grønlands største rockbands, Nanook.

Traditionens tro løber arrangementet Grønland i Tivoli i København endnu en gang af stablen. Det er den største grønlandske kulturbegivenhed uden for Grønland med op til 15.000 gæster. En to dages-folkefest, hvor man har rig mulighed for at gå på opdagelse i den grønlandske kultur og deres mange musikalske stjerner.

"Vi har igen i år sammensat et stærkt program, med en blanding af både kendte, aktuelle og nye navne til den grønlandske folkefest i Tivoli. Programmet er for alle aldre og enhver smag, og er med til at fortælle den nye fortælling om Grønland. Grønland i Tivoli skal hvert år være noget helt særligt. Det bliver det også i år" udtaler Miki Jensen, projektleder for Grønland i Tivoli. 

LÆS OGSÅ: Nanook: Nanook

Nanook har netop udgivet deres nyeste album og spillet koncerter i både USA, Japan og Canada. Senest var Nanook nomineret til Nordisk Råds Musikpris. Om deres selvbetitlede album fra 2013 skrev GAFFAs anmelder således: "Masser af finurlige temposkift, slagkraftige ballader og storslåede rockhymner spundet om særligt savn har således fundet frem til denne art opsamling, der først som sidst byder på nærværende og indtagende sangskrivning med hjertet på rette sted."

Lyt herunder til nummeret "Aarnuaq" fra rockbandet og varm op til den to dages-folkefest i Tivoli. Det fulde program for Grønland i Tivoli: 

Tirsdag den 31. juli: 
12.15 – Leif, Hanne Meeqqatillu (kalattuut / grønlandsk polka)
13.00 – Saqqaarsik (kor)
14.00 – Ib & Anda Uldum (børnemusik)
15.00 – Aalut (reggae)
16.00 – Nanook (rock)
19.00 – Nikolaj Lønstrup (tropical house)
20.00 – Suernerit (rock/pop)
21.00 – Nick Ørbæk (rock/pop)
22.00 – Silamiut (pop/rock)

Onsdag den 1. august: 
12.15 – Saqqaarsik (kor)
13.00 – Leif, Hanne Meeqqatillu (klassisk)
14.00 – Suernerit (rock/pop)
15.00 – Ib & Anda Uldum (børnemusik)
16.00 – Nikolaj Lønstrup (tropical house
19.00 – Nick Ørbæk (rock/pop)
20.00 – Silamiut (pop/rock)
21.00 – Nanook (rock)
22.00 – Aalut (reggae)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA