x

L.O.C. er nummer et

L.O.C. er nummer et

Samler man det nye nummer af GAFFA op, vil man kunne læse en forsidehistorie om århusianske L.O.C., der er aktuel med sit fjerde og nok bedste album.

Pladen bærer titlen "Melankolia/XxxCouture" og har i de danske medier fået særdeles flotte anmeldelser. GAFFA kvitterede med samtlige seks stjerner og kaldte musikken "smertende sublimt".

Nu kan L.O.C. så glæde sig over en kommerciel succes, der passer til de gode anmeldelser, for i denne uge går hans seneste udgivelse nemlig direkte ind som nummer et på den danske albumhitliste.

Dermed ryger han ind foran det seneste album fra Bryan Adams, der gav koncert i København 17. marts og vender tilbage til Ballerup i slutningen af september.

Albummet hedder "11" og ligger på andenpladsen foran de seneste udgivelser fra Duffy, Danser Med Drenge og Amy Winehouse.

Der er dog yderligere to nyheder på top tyve, og den højest placerede af de to kommer fra Muse og er livealbummet "HAARP", der ryger ind som nummer 12 på ugens liste.

Den anden af de to kommer fra Van Morrison, der er aktuel med albummet "Keep It Simple", der kan findes på en 16. plads.

Det er den sidste nyhed i top tyve, men som nummer 24 finder vi Mike Oldfield med "Music Of The Spheres", og ind som nummer 35 finder man danske Mercenary, der ryger på hitlisten med albummet "Architect Of Lies".

På de sidste på pladser i top fyrre er der yderligere to nyheder, der kommer fra henholdsvis Shayne Ward ("Breathless") og Ida Corr ("One").

Se hele hitlisten hos hitlisten.nu


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA