x

Demi Lovato kommer med første udtalelse efter overdosis

Demi Lovato kommer med første udtalelse efter overdosis

"Den kærlighed, I har vist mig, vil aldrig blive glemt"

Demi Lovato er kommet med sin første udtalelse, efter at hun for knap to uger siden, den 24. juli, blev fundet bevidstløs i sit hjem i Hollywood Hills og indlagt på det nærliggende Cedars Sinai-hospital med symptomer på en overdosis af et narkotisk stof.

LÆS OGSÅ: Demi Lovato er ved bevidsthed

På Instagram skriver Lovato blandt andet:

"Jeg har altid været åben omkring min rejse med afhængighed. Hvad jeg har lært er, at denne sygdom ikke er noget, der forsvinder eller bliver mindre med tiden."

Efter at have takket Gud, hospitalets personale, sin familie, sine fans og sine samarbejdspartnere slutter Lovato sit opslag med ordene: "Jeg har nu brug for tid til at blive rask og fokusere på at blive stoffri. Den kærlighed, I har vist mig, vil aldrig blive glemt, og jeg glæder mig til den dag, hvor jeg kan sige, at jeg er kommet ud på den anden side. Jeg vil blive ved med at kæmpe".

Demi Lovato gav senest koncert i Danmark i Forum 30. maj. Hun har udgivet seks album og er kendt for hits som "Skyscraper", "Heart Attack" og "Cool of the Summer". Hendes seneste single er "Sober", som netop omhandler hendes problemer med afhængighed.

LÆS OGSÅ: Et udstyrsstykke og nogle gedigne sange

 

Et opslag delt af Demi Lovato (@ddlovato) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA