x

Dionne Warwick benægter rygter om søsterens misbrug af Whitney Houston

Dionne Warwick benægter rygter om søsterens misbrug af Whitney Houston

Dokumentarfilmen Whitney havde premiere under Cannes festival i maj og afslører, at sangerinden Whitney Houston har været udsat for seksuelt misbrug. Nu udtaler kusinen Dionne Warwick sig om sagen. 

Den nye dokumentarfilm omhandler anklagerne om det seksuelle misbrug, afdøde Whitney Houston i følge filmen var udsat for. Whitney Houston og hendes halvbror Gary blev angiveligt seksuelt misbrugt som børn af den nu også afdøde Dee Dee Warwick. Dee Dee Warwick var søster til soul-sangerinden Dionne Warwick og var Whitney Houstons 23 år ældre kusine. Whitneys bror Gary Garland bekræfter i filmen, at han blev seksuelt misbrugt i alderen syv til ni år af Dee Dee. 

LÆS OGSÅ: Ny dokumentar: Whitney Houston udsat for seksuelle overgreb

I en trailer for et kommende interview med Larry King udtaler sangerinden Dionne Warwick sig om det seksuelle misbrug og anklagen mod søsteren Dee Dee.

"Først og fremmest er det noget værre sludder. Min søster har aldrig nogensinde gjort noget for at skade et barn, især ikke i hendes egen familie," udtaler hun og afslutter med en opsang til produktionsselskabet: "De løgne, som er blevet foreviget i denne såkaldte dokumentarfilm.. det er ondt.. Jeg vil aldrig, og jeg mener dette, tilgive dem som har foreviget dette vanvid". 

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons mor kommenterer anklager om sexmisbrug

Få dage inden filmen landede i biografen, udtalte Whitney Houston mor, Cissy Houston sig om filmen til magasinet People: "Vi kan ikke udtrykke det chok, som vi føler omkring, at Dee Dee Warwick skulle have misbrugt to af mine tre børn" og fortsætter med: "Jeg ville ønske, at jeg kunne spørge Dee Dee og Whitney om, hvad der skete, men denne film adskiller sig fra de andre film om Whitney ved at sprede rygter og insinuationer og efterlader spørgsmål, som jeg aldrig vil få svaret på."

Se herunder et klip af interviewet med Dionne Warwick: 
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA