x

"Hey There Delilah" med Plain White T's bliver omdannet til en tv-serie

"Hey There Delilah" med Plain White T's bliver omdannet til en tv-serie

Nummeret "Hey There Delilah" med det amerikanske rockband Plain White T's havde sin storhedstid i 2006. Nu bliver det akustiske hit omdannet til en tv-serie. 

Hvem husker ikke "Hey There Delilah"? Tilbage i 2006 var det næsten umuligt at tænde for radioen uden at høre det akustiske og hjerteskærende nummer fra Plain White T's, hvor forsangeren, Tom Higgenson, italesætter problemerne ved et langdistanceforhold.  

Med denne single fra bandets tredje studiealbum, All That We Needed fra 2005, spillede Plain White T's sig til platin samt to Grammy-nomineringer.  

Nu har rockbandet fra Chicago, Illinois slået sig sammen med filmselskaberne Lively Mccabe Entertainment og Primary Wave, da parterne ønsker at omdanne "Hey There Delilah" til en dramaserie. Dette skriver NME

Higgenson har udtalt følgende: "Det er over et årti siden, at "Hey There Delilah" blev udgivet, og folk spørger altid ind til den. Der var virkelig mange, der blev rørt af den sang, hvilket jeg er meget stolt af. Jeg er så glad for at få muligheden for at give en ny generation chancen for at skabe deres egen realtion til sangen og forelske sig i dens historie gennem dette nye projekt". 

Higgenson rejser efter sigende til Los Angeles i næste måned med manuskriptforfatter Jeremy Desmon for at tale om projektet med potentielle tv-stationer.  

Den amerikanske kvintet havde deres debut tilbage i 2000 med albummet Come On Over og udgav deres seneste og syvende album American Nights i 2015.

"Hey There Delilah" har tidligere optrådt i tv-serier som "Orange Is The New Black" og "Family Guy". "Sesame Street" har endvidere lavet en parodi på nummeret. 


Se musikvideoen og genhør "Hey There Delilah": 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA