x

Jonathan Wilson giver gratis intimkoncert

Jonathan Wilson giver gratis intimkoncert

Singer-songwriter Jonathan Wilson spiller intimkoncert og signerer plader i København.

I morgen (torsdag den 9. august) giver Wilson intimkoncert i musikbutikken Sound Station på Frederiksberg. Musikeren og produceren er i København i forbindelse med, at Pink Floyds Roger Waters afgiver tre koncerter i Danmark. Wilson er en del af Waters' liveband, hvor han spiller med som guitarist og også synger en del. 

Gratis-koncerten med Wilson vil forløbe således, at han giver en kortere akustisk koncert på cirka en halv time, hvor han herefter vil signere vinyplader i butikken. Arrangementet vil finde sted torsdag eftermiddag, fra kl. 16 og frem til kl.18. 

LÆS OGSÅ: Engageret extravaganza for øjne og ører

I går aftes var det Jyske Bank Boxen i Herning, som fik fint besøg af Roger Waters og liveband. En optræden som fik fem flotte stjerner af GAFFAs anmelder Espen Strunk, som kaldte koncerten for "en meget stor fornøjelse". I weekenden, den 10. og 11. august, er det københavnernes tur til at rocke med på numrene, når Waters og Wilson lægger vejen forbi Royal Arena. 

LÆS OGSÅ: Ambitionerne løber løbsk for musikalsk mastermind

Wilsons fjerde soloalbum, Rare Birds, udkom tidligere på året. Et album som af GAFFAs anmelder fik tre stjerner under titlen: "Ambitionerne løber løbsk for musikalsk mastermind."

Ved siden af solokarrieren har amerikaneren været producer for navne som Father John Misty, Conor Oberst og Bonnie ”Prince” Billy.  
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA