x

Win Butler fra Arcade Fire giver dj-sæt i forbindelse med Haven

Win Butler fra Arcade Fire giver dj-sæt i forbindelse med Haven

DJ Windows 98, også kendt som den ene forsanger og guitarist fra det canadiske rockband, Arcade Fire, giver gratis dj-sæt i morgen i Kødbyen i forbindelse med weekendens HAVEN Festival. 

Som opvarmning til weekendens HAVEN Festival på Refshaleøen i København har arrangørerne i samarbejde med Mikkeller annonceret et HAVEN event, hvor Win Butler vil give et gratis dj-sæt som DJ Windows 98 i morgen den 9. august i restauranten WarPigs på Flæsketorvet i Kødbyen. 

LÆS OGSÅ: Haven Festival offentliggør spilleplan

Butler, der startede rockbandet Arcade Fire i 2004 med debutalbummet Funeral, har de sidste år haft sit sideprojekt som DJ Windows 98, hvor han blandt andet laver mash-ups af en række velkendte hits.  

LÆS OGSÅ: Win Butler fra Arcade Fire laver mashup af Kanye West og Beck

Sidste gang, Win Butler besøgte landet, var da Arcade Fire sidste år spillede på Roskilde Festival - en koncert, hvor canadierne scorede topkarakter hos GAFFAs anmelder, der blandt andet beskrev Butler som en "frontmand af den kaliber, der er som skabt til Orange Scene". 

Butler er allerede i København i forbindelse med deres koncert på HAVEN Festival på fredag. 

Et supportband, der endnu ikke er blevet offentliggjort, indtager scenen på Warpigs i morgen fra kl. 19-20, efterfulgt af Win Butler, der går på kl. 20.00. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA