x

Kanye West har kostet amerikansk tv-show 290.000 kr.

Kanye West har kostet amerikansk tv-show 290.000 kr.

"Han har kostet os 45.000 dollars" udtaler tv-værten James Corden, som står i spidsen for Late Late Show og programserien Carpool Karaoke. 

Kanye West har angiveligt aflyst flere aftaler om at medvirke i Carpool Karaoke, som har kostet tv-selskabet en stor portion penge. West har ikke blot aflyst én gang, heller ikke to gange, men hele tre gange. 

James Corden havde forleden Kanyes svigermor, Kris Jenner, inde i studiet til et interview. Her kom de ind på svigersønnen og de aflyste aftaler, da Jenner spurgte, hvorfor West endnu ikke havde været med i showet. 

"Han aflyste engang, hvor jeg var på vej ind i indkørslen. Jeg holdte lige udenfor, hvortil Wests folk kom hen og sagde "Han er ikke i humør til det lige nu, vi gør det en anden gang," svarede Corden. 

LÆS OGSÅ: Den bedste og mest rørende Carpool Karaoke til dato!

James Corden følger dog op med, at Kanye sendte ham nogle utrolige flotte blomster for at råde bod på aflysningen: "Han sendte mig også et par Yeezys. Folk sagde: "Woah, de er så dyre". Hvortil jeg svarede "Yeah, og de har kostet mit show 45.000 dollars" siger James Corden med et smil og runder af med, at Kanye West er hans absolutte drøm at få med i Carpool Karaoke. 

Corden kan dog trøste sig med, at Ariana Grande formentlig snart lægger en visit forbi programmet. Tv-værten lagde forleden et billede ud på Twitter med Grandes sangtekster samt billedteksten "Øver på disse". Hvortil sangerindens ironisk svarede "Skørt, hvorfor?"

LÆS OGSÅ: Stort interview med James Corden fra Carpool Karaoke: – Jeg vil det hele

Grunden til Kanyes aflysninger kan dog skyldes, at West er fokuseret på musikken og for tiden har travlt i studiet. I øjeblikket producerer han Chance The Rappers kommende album og har netop afsluttet Pusha T's Daytona. Derudover har han også for nyligt udgivet det anmelderroste album Ye samt samarbejdet med Kid Cudi på albummet Kids See Ghosts. Den produktive rapper har tydeligvis nok at se til, hvilket dog ikke afskrækker ham fra at påbegynde nye projekter. For nylig udtalte han, at han ønsker at udgive 52 albums på 52 uger. 

LÆS OGSÅ: Kanye West ønsker at udgive 52 albums på 52 uger


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA