x

Nicki Minaj udgiver album tidligere end forventet

Nicki Minaj udgiver album tidligere end forventet

Nicki Minaj havde i nat premiere på sit nye radioprogram "Queen Radio", hvor hun afslørede, at hendes nye album Queen bliver udgivet senere i dag – en uge tidligere end forventet. 

Der har de seneste måneder været stor forvirring om, hvornår Nicki Minajs nye album, Queen, vil blive udgivet, og GAFFA kunne i sidste uge meddele, at udgivelsesdatoen var blevet udskydt med en uge. Albummet skulle oprindeligt udgives i juni, men den 35-årige rapper måtte senere udskyde udgivelsen til den 10. august for igen at rykke den til den 17. august. Meget tyder dog på, at Minaj blev hurtigere færdig end forventet, da hun tidligere i dag offentliggjorde, at Queen alligevel kommer på gaden i dag, den 10. august. 

"Jeg ville egentlig have spillet albummet lige nu", fortalte Minaj i nat på Queen Radio, der blev livestreamet på Apples radiostation Beats 1. "Men nogen har fucket det op". 

Minaj afslørede tidligere i programmet, at hun nåede at færdiggøre albummet tre timer før radioprogrammets premiere. 

Det nye album Queen skal efter sigende være på gaden kl. 18.00 i dag.  

Nicki Minajs forrige album The Pinkprint fra 2014 fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der kaldte det for "et gennemført og vellykket album, der i den grad udpeger en fornuftig katalysator for hendes åbenlyse talent". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA