x

Sleaford Mods annoncerer ny ep

Sleaford Mods annoncerer ny ep

Sleaford Mods er tilbage med den nye single "Stick In A Five and Go" og har nu annonceret, at en ny selvbetitlet ep udkommer i næste måned. 

Den engelske punk-duo har netop lagt en video ud på Twitter, hvor de annoncerer, at deres nye ep er ude den 14. september. Ep'en vil formodentlig indeholde duoens seneste single, "Stick In A Five and Go", som udkom i sidste uge. Hør nummeret nederst i artiklen. 

Den samfundskritiske duo, som består af Jason Williamson og Andrew Fearn, havde sin debut tilbage i 2007 og udgav sidste år deres seneste album, English Tapas, som fik 5 ud af seks stjerner i GAFFA

Bandet lukkede i juni Red Stage på årets NorthSide Festival, og hev her fire ud af seks stjerner hjem fra GAFFAs anmelder med følgende kommentar: "Det er utroligt enkelt, men det virker, især fordi teksterne er så velskrevne og vreden så autentisk, og den musikalske backing i øvrigt er ganske funky".

Læs hele anmeldelsen lige her

Sidste år talte punk-legenden Iggy Pop om sin begejstring for bandet, idet han udtalte til NME: "Jeg elsker Sleaford Mods! Jeg synes, at de nok er den mest troværdige nuværende gruppe, der ikke læner sig op af gamle konventioner for at skabe god musik". 

Hør den nye single "Stick In A Five and Go" her:

  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA