x

VIDEO: Iceage leverer punktoner på scenen med farverige blomster


Iceage deler musikvideo til nummeret "Under the Sun", som stammer fra deres seneste albumudgivelse, Beyondless. 

Musikvideoen er skudt i Buckle Kobo i Tokyo i samarbejde med den internationale flower-artist Makoto Azuma. Videoen er fyldt med iøjnefaldende blomsterdesigns, som stikker ud fra Iceages ellers velkendte mørke univers. På scenen står det internationalt kendte band på scenen med el-guitarer og trommesæt, mens de er omgivet af utallige flotte blomster i alverdens farver. 

Det danske post-punkband udgav den 4. maj 2018 deres fjerde album, Beyondless, på det legendariske newyorker-label Matador Records (Interpol, Cat Power med flere). De har siden deres dannelse i 2008 og albumdebuten i 2011 oplevet stigende succes, ikke mindst i USA.

LÆS OGSÅ: Ærligheden skåret ud af hjerteblod

Gruppen består af forsangeren Elias Bender Rønnenfelt, bassisten Jakob Tvilling Pless, trommeslageren Dan Kjær Nielsen og guitaristen Johan Wieth. 

I maj havde GAFFA punkbandet på forsiden og et stort interview. Gruppen kom her ind på det nye album og forrige album, som bandet udgav fire år forinden i 2014. Bassisten Jakob fortalte dengang: "Beyondless står ret meget for sig selv i forhold til Plowing into the Field of Love. Skulle jeg have gættet på, hvordan efterfølgeren ville lyde, havde jeg aldrig gættet på det, vi er landet på. På den måde er Beyondless ikke en forudsigelig plade."

LÆS OGSÅ: Nuancerigt udspil fra unge punkrockere

Iceage kan opleves følgende datoer i Danmark til efteråret:

20. september: Aarhus, Tape
21. september: Aalborg, Studenterhuset
22. september: Aarhus, Tape
28. september: Odense, Kansas City
29. september, København, Journey Festival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA