x

Der blev solgt ud for næsten en kvart million

Der blev solgt ud for næsten en kvart million

Danmarks Radios P3 har i år lanceret konceptet Sellout Session i et forsøg på at samle penge ind til AIDS-fondet, der 1. april hvert år kører kampagnen Humor Mod AIDS.

Det betød, at værterne Felix Smith og Sara Otte de sidste uger har opfordret deres lyttere til at komme med idéer til, hvordan Rasmus Nøhr, Suspekt, Magtens Korridorer og Peter Sommer kunne 'sælge ud' på den vildest mulige måde, og ud af det kom en to timer lang udsendelse, der blev afviklet 1. april i Danmarks Radios nye koncertsal.

Lytterne havde via mobilen doneret penge, så de kunne få deres ønsker opfyldt, og det resulterede i, at Rasmus Nøhr optrådte med sangen ”Je T'Aime”, og at Suspekt i selskab med Chief One leverede en version af Rockers By Choice-hittet ”Engel”. Magtens Korridorer spillede Pussycat Dolls' ”Don't Cha”, og Peter Sommer fik lov til at lukke ned med en version af AC/DC-klassikeren ”Highway To Hell” - alle sammen sange der blev fremført på særdeles utraditionelle måder.

Sammen med et par andre initiativer fik P3 sammenlagt samlet tæt på en kvart million ind til AIDS-fondet, og meldingerne blandt DR-folkene gik efterføgende på, at successen vil blive gentaget til næste år.

P3 Sellout Session kan ses på DR's webside, og en længere reportage fra showet findes også her på GAFFA.dk.

Læs reportage fra Sellout Session

Se hele showet på dr.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA