x

Weiland ude af Velvet Revolver

Weiland ude af Velvet Revolver

Velvet Revolver spillede ifølge Billboard i går sit sidste job med Scott Weiland som frontmand. Bladet har modtaget en pressemeddelelse fra Slash, Duff McKagan, Matt Sorum og Dave Kushner, der begrunder fyringen med problemer med Weilands opførsel og hans personlige problemer.

Bandet spillede i går i Amsterdam, der var sidste job på en turné, der har kørt siden december. Inden da blev bandet dog nødt til at aflyse australske koncerter, da Weiland skulle møde i i retten efter en anklage om spritkørsel, og siden da har der været nogle historier om udfald på scenen, hvor Weiland har opført sig særdeles underligt.

Billboard har også for nylig kunnet afsløre, at Weiland til sommer tager på turné med et gendannet Stone Temple Pilots, så det skal blive spændende at se, om han kommer til at gå bedre i spænd med sine gamle kolleger, end han har gjort med Revolver-folket på det seneste.

I en pressemeddelelse om fyringen udtaler Slash:

"Dette band handler om vores fans og musikken, og Scott Weiland er ikke 100 procent engageret i nogen af delene. Eksempelvis har hans tiltagende uberegnelige opførsel på scenen samt hans personlige problemer tvunget os til at bevæge os videre".

Det forventes, at Stone Temple Pilots offentliggør en turné i næste uge, men Billboard har allerede informationer, der indikerer, at gruppen skal spille mere end 50 koncerter rundt om i USA fra maj frem til en gang i efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA