x

Nikolaj Nørlund drager på efterårsturné

Nikolaj Nørlund drager på efterårsturné

Nikolaj Nørlund har netop annonceret en efterårsturné rundt i Danmarks største byer, København, Odense, Aalborg og Aarhus. 

Til oktober vil Nørlund sammen med pianist Adi Zukanovic og trioen Villa gæste fire danske byer. Det er Nørlunds første turné med sangene fra albummet VILLA (2016) og Skamskudte Fugle (2017). 

"Vi er utrolig glade for endelig at kunne præsentere de her sange, som vi har arbejdet så længe på og er så stolte af. De kan noget helt særligt, som er mindst lige så stærkt i den kammerversion, vi kommer med. Det glæder vi os til at vise frem. Og så kommer der selvfølgelig også nogle af de gamle sange i nye versioner på sætlisten. Det bliver en fest!", udtaler Nikolaj Nørlund om de kommende koncerter i en pressemeddelse. 

LÆS OGSÅ: Med sans for dramatik og den europæiske romantik

Skamskudte Fugle var et album, som GAFFA kvitterede for med fem flotte stjerner og med storrosende ord: "Nikolaj Nørlund er en sand mester i at formilde de store budskaber og synge om kærlighedens åbenbaring", skrev anmelderen blandt andet om albummet og Nørlunds musikalske talent. 

Den prisvindende danske pianist og keyboardspiller Adi Zukanoiv vil turnere rundt med Nørlund. De to herrer har samarbejdet på de to foregående albums, som koncerterne vil centrere sig om. Trio Villa, som Nørlund ligeledes vil få selskab af på scenen, består af Ida Nørby (cello), Mina Fagerlund (violin) og Daniel Śledziński (bratsch).

LÆS OGSÅ: Et stort tænkt, men ikke fuldt udnyttet potentiale

Billetsalget er skudt i gang. 

Tourplan: 
5. oktober, Hotel Cecil, København
11. oktober, Dexter, Odense
20. oktober, Musikkens Hus, Aalborg 
21. oktober, Musikhuset, Aarhus 
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA