x

VIDEO: Cat Power i duet med Lana Del Rey


Cat Power er på trapperne med sit tiende studieudspil. Nummeret "Woman", som har fået selskab af Lana Del Rey er nu tilgængelig. Se den tilhørende musikvideo ovenfor. 

I den sensuelle musikvideo til "Woman" ser vi Chan Marshall, bedre kendt som Cat Power, stå på en tagterrasse, mens hun synger linjerne "If you know people who know me. You might want them to speak. To tell you about the girl or the woman they know. More than you think you know about me" med sangerinden Lana Del Reys vokal i baggrunden, mens solen langsomt går ned bag bandet.

Den 33-årige Lana Del Rey er ikke at finde i musikvideoen, men hendes feminine og skønne stemme kan høres som gæstevokal. Singlen er det første fulde udspil fra Marshalls kommende studiealbum, Wanderer. I forbindelse med annonceringen af albummet udsendte hun i juli den 80 sekunders korte intro.

LÆS OGSÅ: Cat Power annoncerer nyt album

Sangerinden, sangskriveren, musikeren og produceren Chan Marshall udgiver sit 10. studiealbum, Wanderer den 5. oktober. De 12 sange på Wanderer omfatter ”min rejse indtil nu”, som Marshall forklarer i en pressemeddelse. "Den rute, mit liv har taget på denne rejse – at tage fra by til by med min guitar og fortælle min historie med respekt for de folk, som har gjort dette i generationer før mig. Folkesangere, blues-sangere og alt derimellem. De var alle rejsende, og jeg er glad for at være iblandt dem."

LÆS OGSÅ: Cat Power: Sun

Sangerindens seneste album var Sun fra 2012, et album der fik hele seks ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder og rosende ord med på vejen: "At Marshall stadig synger som en drøm er ikke overraskende, men at samtlige sange er blandt Marshalls allerbedste, er sgu noget af en bedrift."

Tracklisten til det kommende album er som følger:
1. Wanderer
2. In Your Face
3. You Get
4. Woman (feat. Lana Del Rey)
5. Horizon
6. Stay
7. Black
8. Robbin Hood
9. Nothing Really Matters
10. Me Voy
11. Wanderer / Exit

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA