x

VIDEO: Ariana Grande på slap line i Carpool Karaoke


Pop-prinsessen Ariana Grande udgiver sit nye album Sweetener i morgen, d. 17. august. Se hende give en forsmag fra passagersædet af James Cordens bil i programserien "Carpool Karaoke" fra talkshowet The Late Late Show. 

"What size you want?", spørger James Cordon, mens Ariana Grande sidder på ryggen af ham i en lille kaffebar. "Oh, I'm gonna get a grande", griner sangerinden. 

Og så er tonen ligesom sat for programserien Carpool Karaoke, der som altid viser stjerner på slap line, denne gang med med Ariana Grande i det varme sæde. Sangene er dog i centrum, og vokalen fejler absolut intet fra popsangerinden, der ubesværet fraserer i højt toneregister – selv med den altid-begejstrerede James Cordon grinende bag rattet.

LÆS OGSÅ: Den bedste og mest rørende Carpool Karaoke til dato

I videoen cruiser de rundt i Los Angeles og synger både klassikere som "Side to Side" og "Dangerous Woman", samt spritnye numre som "God is a Woman" og "No Tears Left to Cry". Mellem sangene fortæller hun om sine inspirationskilder og falske rygter om hendes graviditet. 

Den blot 1,53 centimeter høje sangerinde startede faktisk som skuespiller i Nickelodeon og allerede som 15-årig stod hun på den store scene i Broadway-musicalen, 13. Det stod skrevet i stjernerne, at Ariana Grande skulle blive en stor performer, og som kun 19-årig udgav hun i 2013 sit første album, Yours Truly. Året efter udkom pladen, My Everything, og sidste år kom udspillet Dangerous Woman, som GAFFAs anmelder kvitterede for med fire ud af seks stjerner.  

LÆS OGSÅ: Er det pop, man søger, er man kommet til den rette smed.

Grande har haft en tætpakket karriere på trods af sine små 25 år, men sagen er, at hun i nyere tid forbindes mere med hårde personlige kampe. Først det tragiske terrorangreb under hendes koncert i Manchester sidste år, og for nylig har hendes brud med rapperen Mac Miller fået stor medieomtale.  

I Carpool Karaoke stråler hun dog, og på trods af et skadet håndled er hun i absolut topform. Hun har udgivet singlerne, "The Light is Coming" og "No Tears Left to Cry", og hendes fjerde studioalbum Sweetener udkommer i morgen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA