x

Spotify støtter kvindlige producere

Spotify støtter kvindlige producere

Spotify har teamet op med Berklee College of Music and Electric Lady Studios om et nyt program til kvindlige producere. 

Streamingstjenesten Spotify har stablet det nye projekt Equal (EQL) Studio Residency Program på benene. Det seks måneder lange program vil være tilgængelig i New York, Nashville og London, hvor kvindelige producere blandt andet har mulighed for at arbejde på deres produktionsfærdigheder. Med programmet sætter den svenske streamingstjenste fokus på kvinders mindretal i musikbranchen.

"Kvinder er underrepræsenteret som artister, sangskrivere, ingeniører og producerer" udtaler Kerry Steib, direktøren for Spotifys kulturelle påvirkning. "Vi skal bruge vores ressourcer til at skabe muligheder og løse dette problem – og gøre det i samarbejde med partnere i industrien. Dette er blot begyndelsen", afslutter Kerry Steib på Spotifys hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Spotify lider milliontab

"Dette spændende samarbejde anerkender kvinders mange bidrag til musikbranchen", siger Darla Hanley, dekan for den professionelle uddannelsesafdeling i Berklee. "Vi er glade for at støtte og ser frem til at dele vores ekspertise og mange årtiers erfaring med dem."

Den globale streamingtjenste blev grundlagt i 2006 og har i skrivende stund rundet de 180 millioner brugere, med i alt 83 millioner betalende brugere. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA