Nyhed

Engelsk sangerinde skriver pophistorie

GAFFA.dk - Alt om musik

Allerede som ganske ung teenager vidste hun, at hendes fremtid lå i musikkens verden, og som kun 20-årig var hun godt i gang med at etablere sig som anerkendt sangskriver og sangerinde.

I dag er Jess Glynne blevet 28 år, hun har vundet en Grammy og har været nomineret til et hav af prestigefyldte priser - og du kender med garanti hendes sange. For den karakteristiske englænder er ikke kun et hit på radiostationerne herhjemme, hun har også skrevet pophistorie for nylig med udgivelsen af singlen I’ll Be There. Tracket debuterede nemlig som nummer 1, og det gør hende til den eneste britiske sangerinde med syv 1. pladser på den engelske chart.

Det har ellers taget Jess Glynne tre år at følge op på debutalbummet I Cry When I Laugh fra 2015, der ligesom de syv singler har opnået imponerende resultater. Foreløbig er det blevet til over 2,5 milliarder streams på Spotify, og efter 148 uger er det stadig fast inventar på den engelske album chart. Tallene viser tydeligt, hvor populær Jess Glynne egentlig er, og derfor spredte rygtet om nyt materiale sig også som en løbeild, da hun fjernede alt indhold fra sine sociale medier i foråret og derefter pludselig slap I’ll Be There.


Heldigvis skulle der ikke gå tre år igen, før vi hører nyt fra Jess Glynn efter det overraskende comeback. Og i dag er hun er klar med et nyt track, All I Am, der ligesom forgængeren stammer fra hendes 2. album Always In Between, som udkommer den 12. oktober.

All I Am fejrer venskab og fællesskab, og tracket indgår som en naturlig del af den udvikling, Jess Glynne har været i gennem under processen med at skrive nyt materiale. Efter sigende er fællesnævneren på det nye album de mange personlige elementer, og Jess Glynne har taget udgangspunkt i op- og nedture gennem de sidste tre år samt håndteringen af den pludselige berømmelse og det pres, der helt naturligt følger med at skulle leve op til så stor en succes.  Snart ved vi, om Jess Glynne kan slå sin egen rekord og få endnu en 1. plads til samlingen med All I Am.


ANNONCE