x

New Kids On The Block vender tilbage

New Kids On The Block vender tilbage

I morgen formiddag amerikansk tid vil man kunne opleve de fem originale medlemmer af New Kids On The Block i det amerikanske program Today, hvor det forventes, at de annoncerer deres officielle gendannelse.

New Kids On The Block var et boyband-fænomen mange år før Take That og Backstreet Boys og monsterhittede med sange som "Hangin' Tough" og "You Got It (The Right Stuff)" i slutningen af 80'erne.

Gruppen fortsatte med at udgive plader indtil "Face The Music" fra 1994, men på den efterfølgende turné måtte Jonathan Knight forlade gruppen på grund af tiltagende sceneskræk, og efterfølgende valgte de resterende medlemmer at opløse gruppen.

Der har de senere år været gjort flere forsøg på at gendanne den engang så populære gruppe blandt andet i tv-showet VH1: Bands Reunited, men det er ikke lykkedes.

Men nu ser det ud til, at de fem sangere er blevet enige om at finde sammen igen. Den officielle gendannelse sker i morgen, men allerede nu kan man på people.com se en optagelse, hvor Jordan Knight, Donnie Wahlberg, Jonathan Knight, Joey McIntyre og Danny Wood snakker om gendannelsen og har problemer med at sige deres navn uden at grine (gruppens yngste medlem, Joey, er 36).

Om der også er en verdensturné på bedding, der eventuelt vil bringe dem forbi Danmark, må vi nok vente med at finde ud af til i morgen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA