x

Soleima aflyser efterårskoncerter

Soleima aflyser efterårskoncerter

Den danske sangerinde, Soleima, har netop offentliggjort på sin Facebook, at hun er nødsaget til at aflyse Danmarksturneen i efteråret. 

I opslaget på Facebook skriver Soleima, at det har været en overvældende sommer og takker samtidig sine fans. Videre skriver hun, at hun det sidste halve år ikke har haft mulighed for at udgive musik, da hun er i gang med nogle store omvæltninger bag kulisserne. 

Soleima skriver således: "Dette har betydet, at jeg i efteråret er nødt til at fokusere min energi på et nyt samarbejde og fokus i studiet, så jeg kan blive klar til opstarten af et nyt udgivelsesforløb. Det betyder desværre, at jeg ikke kan spille de danske koncerter, der ellers var sat op i efteråret. Dette gør mig så ærgelig, da jeg havde glædet mig sindsygt meget til at hænge ud og feste med jer allesammen. Dog kan jeg ikke vente med at dele alle de spændende ting med jer, og ikke mindst spille koncerter for jer igen".

LÆS OGSÅ: Popmusikeren, der vil udfordre musikbranchen

Soleima skulle have givet koncert i Odense, Skanderborg, Aarhus, Aalborg, Kolding og København i slutningen af september. Alle nogle koncerter som nu er aflyst – pengene refunderes. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA