x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

GAFFAs hiphop-ekspert har igen haft hænderne fulde og giver nu sit bud på de bedste hiphoptracks lige nu. Forkæl dit anlæg og skru max op for playlisten, som du kan finde nederst i artiklen. 
 
Reese LAFLARE - Much Better
Reese LAFLAREs debutalbum, som han kreativt nok har valgt at kalde Reese LAFLARE kan virkelig anbefales! Dette er et spændende og varierende album med alt fra melodiske bangers til hårde rim. Varierende er også ordet, som bedst beskriver albummets gæsteliste, hvor du finder kontributioner lige fra Pusha T til Young Thug. "Much Better" er hurtigt blevet min yndling. 
 
Vince Ash - 6 Feet
Hold rigtig godt øje med talentfulde Vince Ash de kommende år. Den 21-årige rapper bringer en frisk lyd og skiller sig ud fra mængden.
 
Russ - The Flute Song 
Lækker produktion fra legendariske Scott Storch, som har produceret genredefinerende musik i samarbejde med Dr. Dre, Ice Cube, Snoop Dogg og mange flere. Russ leverer som altid og placerer sig perfekt på beatet. 
 
A$AP Ant - Mario Cart (Featuring A$AP Rocky)
Tungt nummer fra de to A$AP-rappere! Når man inviterer en ekstraordinær populær kunstner som A$AP Rocky til at smide et vers på éns track, kan man godt regne med, at han overtager hele lortet og gør det til sit eget! Det brokker jeg mig bestemt ikke over. 
 
6LACK - Nonchalant 
Simpelthen et fuldkommen vidunderligt og velkalkuleret track fra 6LACK. Alt virker nøje planlagt som på en minimalistisk Michelin-restaurant. 
 
Ace Clark - Signs (Featuring Talib Kweli & Joell Ortiz)
Lækkert stykke musik fra Ace Clark. Talib Kweli skuffer aldrig, og det samme gælder Joell Ortiz! Vildt nok at få hele to legender med på ét track.
 
PR Dean - Blacktop Spitters - (Featuring 38 Spesh, Profit & Rome Streetz)
Vanvittig god single fra PR Deans upcoming album B.A.S.E. I øvrigt verdensklasse produktion fra dj Concept, som virkelig bidrager til stemningen i tracket. 
 
2 Eleven - In My Mind (Featuring Jay Worthy)
Den klassiske lyd af vestkysten bliver man aldrig træt af. Det tror jeg helt sikkert, at 2 Eleven og ikke mindst Jay Worthy også vil give mig ret i. 
 
Aminé - Reel It In
Vores allesammens goofy makker, Aminé, er tilbage med ny musik. "Reel It In" er et catchy og energisk track, som helt sikkert vil få et smil frem hos enhver. 
 
Young Thug - Chanel (Go Get It) (Featuring Gunna & Lil Baby)
Slime Language, Young Thugs længeventede album, er nu på gaden! Det giftige nummer "Chanel (Go Get It)", er allerede gået hen og blevet en fanfavorit. 
 
Stefflon Don - Precious Heavy
Den eneste kvindelige rapper på XXL Freshman-listen 2018 samt den allerførste på listen fra Storbritannien. Stefflon Dons nye album, Secure, kan lyttes til på en streamingtjeneste nær dig! 
 
Duckwrth - Fall Back
"Fall Back" er en ny single fra talentfulde og kreative Duckwrth. Hans album Falling Back skulle være lige om hjørnet. 
 
Bun B - Recognize (Featuring T.I. & Big K.R.I.T.)
En ægte sydlandsk banger! Et stjernespækket track med eksplosiv produktion. Bun B's femte studiealbum Return Of The Trill er ude den 31. august.
 
Kiemoney - Miss Me
Potent track fra den undervurderede Kiemoney, som ikke helt har fået sit store gennembrud endnu. 
 
Jack Harlow - Sundown
Interessant lyd fra 20-årige Jack Harlow, bosat i Louisville, KY. Den unge rapper besidder et stort talent og skal nok efterlade sig et indtryk. 
 
Ness Nite - Flex on Me
Der er noget virkelig fedt over, hvor silkeblødt dette nummer starter ud, og lige pludselig bryder Ness Nite ud i et ondt og giftigt flow, hvorefter det slutter lige så blødt, som det startede. Genialt! 
 
Warm Brew - Psychedelic 
Giftige flows finder også sted på "Psychedelic", og titlen er i den grad passende til lydbilledet på dette track. Moderne G-Funk, når det er allerbedst. 
 
J-Stone - Came Up (Featuring Yung Nova)
En lidt mere klassisk tilgang til Vestkystens moderne udvikling af G-Funk. En subgenre, som i særdeleshed har gjort comeback de seneste år. 
 
Hitta J3 - Awake the Dead (Featuring Boogie)
På dette spændende track drømmer Hitta J3 om et vers fra Eazy-E. Han kører rundt og hører Mac Dre (kan anbefales), og ikke mindst mindes han 2Pac og Biggie. En ode til afdøde hiphoplegender og pionerer samt ofre for politivold. 
 
Vince Ash - Thoughts
Gribende og veludført fortælling fra Vince Ash på dette track ved navn "Thoughts". Hans nye udgivelse Do or Die kan varmt anbefales.
 
Hør playlisten her: Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA