x

Holder sommeren varm lidt endnu

Holder sommeren varm lidt endnu

Bar Z er kunstnernavnet for den 26-årige sanger og rapper Seth, som tidligere på året udgav singlen "Åh Nej" med Benny Jamz. Nu er Bar Z klar med den helt nye single ”Finde Ud Af Det”, og med den markerer han sig i særdeleshed som en af de nye store talenter på den danske urban-scene.

Med et selvsikkert flow leveret over dansevenlige rytmer har Bar Z med ”Finde Ud Af Det” skabt et nummer, der holder sommeren varm lidt endnu! Sangen handler om det moment  når man egentlig har fyldt dagen op med aftaler, men vennerne ringer, og det så er svært at sige nej. Bar Z indkapsler følelsen af FOMO med et glimt i øjet, for hvordan løser man dilemmaet om ikke at ville misse noget som helst, og måske få sagt ja til for mange aftaler? – Man finder ud af det!

Yderligere Streamingtjenester HER

Lyden af Bar Z spænder genremæssigt over flere genrer og er melodisk sang og rap på dansk med et eksotisk twist. Teksterne prøver altid at fremkalde en følelse fremfor at pådutte en følelse, og derfor forsøger han altid at skrive tekster som er relatérbare.

Bar Z er født og opvokset omkring Lundtoftegade, hvor ham og store dele af hans familien stadig bor og som så mange andre i kvarteret begyndte han at bevæge sig ind på et skråplan, men mødte heldigvis nogle voksne med hjertet på det rette sted, som hjalp ham videre.

En af de mennesker var en pædagog på fritidshjemmet, som fik Bar Z til at interessere sig sig for musik allerede som 10-11 årig ved at tage ham og nogle andre børn med i et musikstudie, hvor de blev sat til at skrive tekster og rim. Bar Z fandt hurtigt ud af at han havde et naturtalent og det udviklede sig hurtigt i teenageårene, hvor han sammen med vennerne fik nogle små spillejobs rundt omkring på Nørrebro.

Denne oplevelse var i stor grad grunden til at han selv, ved siden af musikken, ønskede at uddanne sig til at hjælpe unge i udsatte situationer. Han har næsten non-stop været igang med musikken lige siden, kun kort afbrudt af at han startede i gymnasiet, hvor han fritiden igen begyndte at hænge med en masse musikalske venner såsom Kesi, Gilli, Benny Jamz osv. Sangskrivningen har altid foregået på telefonen, hvor Bar Z over årene har skriblet hundredvis af teksterne og rim ned, men det med at nå til at indspille nogle af dem skete først for få år siden da han mødte rapperen Eebz. Det satte skub i tingene og i 2017 udgav Bar Z så sine første ting i eget navn.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA