Nyhed

GAFFA FYLDER 35 ÅR: Friske interviews og flashbacks på vej

GAFFA.dk - alt om musik

I 1983 startede en gruppe idealistiske og musikelskende aarhusianere et magasin. Her 35 år efter, står det stadig - som Skandinaviens største musikmagasin. Den 31. august rammer GAFFA nummer 400 gaden.

Højkonjunktur, lavkonjunktur, digitalisering og bladdød. Vi har været igennem det hele de sidste 35 år. September er måneden, hvor GAFFA endnu engang runder et skarpt hjørne. Det er 35 år i solskin og modvind, og det er en bedrift, som vi er enormt stolte af.

Se frem til et udvidet GAFFA med 100 siders spritnye interviews og fantastiske flashbacks. Vi kommer til at fejre jubilæet her, der og allevegne. Så følg med på gaffa.dk, på Facebook, på Instagram - og sørg for at smutte ned i din lokale pladepusher, på den nærmeste café, på din uddannelsesinstitution eller dit bibliotek, og anskaf dig et analogt eksemplar af GAFFAs udgave nummer 400.


På forsiden troner Danmarks største dødsmetalhåb Baest. Lær dit nye yndlingsband at kende, når de fortæller åbent og ærligt om deres ideer, deres venskaber, deres professionelle processer og deres sindssyge oplevelser. Mød også Seinabo Sey, Rex Orange County, Interpol, Justice, Troye Sivan, Alice In Chains, Rudimental, Sherpa, Jacob Banks, Mavi Phoenix, grungens moderlabel Sub Pop Records og mange, mange flere.

Artiklen fortsætter under forsiden


Foruden de mange splinternye interviews og artikler, så kører vi en række flashbacks. Vi ser tilbage på de artister, vi omtalte, da de var ganske spæde og upcoming, og som senere har vokset sig kæmpestore. Vi bringer uddrag fra 10 eksklusive GAFFA-interviews med de største stjerner - blandt andet Madonna, Joni Mitchell og, ja, Kronprins Frederik. Redaktionen og hele staben af skribenter har desuden kåret de bedste album de seneste 35 år. Og så fortæller redaktionssekretær Ole Rosenstand Svidt GAFFA historie fra begyndelsen. 

Vi glæder os til at præsentere jer for en fin jubilæumsfejring, der udelukkende kan finde sted på grund af alle jer, der trofast læser med. Tak. For. Det.

ANNONCE