x

Fan løber ind på scenen under Jay-Z og Beyoncé-koncert

Fan løber ind på scenen under Jay-Z og Beyoncé-koncert

Beyoncé og Jay-Zs koncert i weekenden i Atlanta blev afbrudt af en fan, som løb op på scenen. Se en optagelse af hændelsen nederst i artiklen. 

The Carters har netop afsluttet nummeret "APESHIT" og var på vej væk mod scenen, da en 26-årig mand kommer løbende op ad trapperne og træder op på scenen. Manden når at komme helt tæt på Beyoncé og Jay-Z, før dansere og sikkerhedsfolk griber ind og fjerner ham fra scenen. Ifølge TMZ blev manden tilbageholdt af politiet og modtog en reprimande, men blev dog ikke taget med på politistationen. Beyoncés publicist Yvette Noel-Schure skrev efterfølgende på Instagram: "Tak til alle fans for jeres bekymring. De er fine og ser frem til showet i morgen".

LÆS OGSÅ: Overraskende besøg fra Obama under hiphop-koncert

Politibetjent Lisa Bender fra Atlantas poltikreds fortalte efterfølgende til The Associated Press, at manden løb op på scenen, nærmede sig Jay-Z og henvendte sig til ham – før han derefter blev tilbageholdt af medlemmer af duoens sikkerhedspersonale og deres støttedansere.

Powerparret er for tiden akutuel med deres fællesalbum Everything is Love, som høstede fire stjerner fra GAFFAs anmelder. Et album som de for tiden turnerer verden rundt med på deres "On the Run II"-turné. GAFFA kunne tilbage i juni melde, at vi ikke ville være at finde til Beyoncé og Jay-Zs koncert i Parken den 23. juni, da det famøse powerpar havde offentliggjort et fotoforbud til deres koncerter. 

LÆS OGSÅ: Beyoncé taler ud om graviditet og kropsaccept i stort interview

Se herunder optagelser fra hændelsen: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA