Nyhed

Sia afviser at få taget billede med Donald Trump

GAFFA.dk - alt om musik

I efteråret 2015 var popikonet Sia, som resultat af sin stigende popularitet, inviteret til at være det musikalske indslag i en episode af i Saturday Night Live, selvsamme aften som Donald Trump var gæstevært på showet.

I et længere interview med Rolling Stone har Sia delt en anekdote omkring sit møde med den daværende præsidentkandidat. Her fortæller hun, at hun efter showet var på vej til sin garderobe, da hun hørte nogen kalde på hende. Hun vendte sig om og blev mødt af Trump, der ivrigt foreslog, at de to fik taget et billede sammen. Bag ham stod Ivanka klar på opgaven med et kamera i hånden.

Generte Sia, der ikke havde til intention at såre Trumps følelser, men bestemt heller ikke havde lyst til at se sig selv side-om-side med denne mand i noget der ville ligne en hyggelig stund, måtte hurtigt udtænke et høfligt, men kontant svar. Hun samlede mod til sig og sagde ”Har du noget imod, hvis vi ikke gør det? Jeg har mange homoseksuelle og mexicanske fans, og jeg vil ikke have, at de tror, at jeg støtter dine holdninger.”


LÆS OGSÅ: Steven Tyler går i kødet på Donald Trump

Efter en kort pause i stilhed oplevede hun til sin store overraskelse, at Trump hverken blev sur eller stødt, men blot responderede med et ”Ah, intet problem. Så lad være.”

Sia har senere nævnt, at hun tolkede hans venlighed som symbol på respekt for hendes valg i at beskytte sit brand. Hun husker, at hun takkede ham, hvorefter hun fandt vejen til sin garderobe: "og havde slem diarré."


LÆS OGSÅ: Pearl Jam i kamp mod Donald Trump

 

ANNONCE