x

Tina Dickow giver danske koncerter

Tina Dickow giver danske koncerter

Tina Dickow har et nyt album på trapperne, og hun har netop annonceret en række koncerter i Danmarks fire største byer i starten af 2019. 

Dickow vil drage Danmark rundt næste år med sit nyeste album, FASTLAND, i ryggen, som er sat til udgivelse om præcis en måned, den 28. september. Under koncerterne vil publikum få muligheden, for at høre de nyeste numre fra sangerinden. Albummet er Dickows 11. studiealbum, om albummet og arbejdsprocessen fortæller den aarhusianske sangerinde følgende:  

"Det nye denne gang har været, at guitaren ikke talte til mig, da jeg skulle igang med at udvikle de sang-ideer, jeg havde. For at arbejde mig ud af den skriveblokade, det affødte, satte jeg mig i stedet bag trommesættet eller med en synthesizer. Jeg måtte gentænke alle mine ideer og finde nye veje frem. Det har gjort, at vi, hvis jeg selv skal sige det, har ramt en fed balance mellem det skarpe og energiske og så det dybe og emotionelle. Der er faktisk en hudløshed i, at jeg ikke har haft guitaren at "gemme mig bag", hvis man kan sige det sådan".

LÆS OGSÅ: Tina Dickow ude med ny, fancy musikvideo

Tina Dickow albumdebuterede i 2001 med Fuel og det seneste Whispers i 2014. Et album som GAFFA dengang tildelte fem ud af seks stjerner til. For et lille års tid siden gæstede Dickow Musikhuset i Aarhus, en optræden som GAFFAs anmelder gav fem solide stjerner med storrosende ord: "Alt i alt en fantastisk aften med en af Danmarks favoritter. Vi var vist flere, der sagtens kunne have taget et par timer mere i selskab med Tina Dickow". 

Seneste udspil fra Dickow er den klaver-båret single "Fancy". Se den fine tilhørende musikvideo her og varm op til koncerterne. 

LÆS OGSÅ: Hvad sker der, når man har talt til ti?

Billetsalget starter 1. september kl. 10 

25. januar: Musikkens Hus, Aalborg
13. & 14. februar: Operaen, København
15. & 16. februar: Musikhuset, Aarhus
30. marts: Odeon, Odense


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA