x

Metallica åbner for whiskyflasken

Metallica åbner for whiskyflasken

Er du allerede gået i julegave-tanker? Og kender du en stor Metallica-fan? Så er den oplagte julegave landet – en Metallica-whiskyflaske. 

I går kunne Metallica annoncere, at de smed en kollektion af ure på gaden. Nu er turen nået til whisky. 

Metallicas helt eget whiskymærke "Blackened American Whisky" vil snart blive sat i salg og er opkaldt efter bandets åbningsnummer "Blackened" fra albummet ... and Justice for All (1988). Whiskyen er produceret i samarbejde med whisky-producenten, Dave Pickerell. 

"Vi smækker naturligvis ikke bare et Metallica-mærke på en eksisterende middelmådig whisky," skriver bandet i en pressemeddelelse. "Vi har arbejdet på dette de sidste mange år og overvåget alle detaljer fra den første idé til den første smag med omhyggelig præcision". 

LÆS OGSÅ: Metallica udgiver ny kollektion af ure

Flasken vil være tilgængelig i udvalgte butikker, restauranter og barer i efteråret, og hver flaske kommer med en ledsagende playliste, som vil være medvirkende til at forme smagen. Whiskyens smag er beskrevet som: spicy med hints af honning abrikos, kanel, kryddernellike og mynte. 

Whiskyen blev efter produktionen anbragt i store tønder og herefter lukket inde i et rum med lydbølger, som efter sigende skulle være så intense, at det har forbedret den molekylære interaktion og i sidste ende sat prikken over i'et på whisky-smagen, skriver metalbandet på deres hjemmeside. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA