VIDEO: Janet hylder Michael Jackson


Michael Jackson kunne være fyldt 60 år den 29. august. I den anledning hylder søsteren Janet Jackson ham i en ny video. Se den øverst i artiklen. 

Hyldesten refererer til Michael Jacksons musikvideo "Remember The Time" fra 1992. I Janets minutlange video kan man se hende sidde ved en trone, mens hendes nyeste single "Made For Now" spiller i baggrunden. Singlen er Janets første materiale siden 2015-albummet, Unbreakable. Det tyder på, at et kommende album er i vente fra den 52-årige sangerinde, da der er blevet annonceret fra Janets pladeselskab, at hun i løbet at året vil frigive yderligere sange og musikvideoer. 

Videoen har mange accessioner til broren Michael Jacksons musikvideo, som udkom for 26 år siden. Rollerne er dog byttet om – i Janets version er det hende selv, som sidder ved tronen og skal bedømme dansetrin, mens det er modsat i Michaels version.

LÆS OGSÅ: Powerfulde Janet Jackson er tilbage

Den orginale ni minutter lange musikvideo fra Michael Jackson har blandt andet Eddie Murphy på spillelisten. Murphy spiller en egyptisk farao, mens Jackson prøver at imponere dronningen med sine dansetrin. Derudover finder man også basketball-spilleren Magic Johnson i den særprægede musikvideo. Nummeret er at finde på Jacksons album Dangerous fra 1991, som var det ottende soloalbum i rækken. 

LÆS OGSÅ: Michael Jackson kunne være fyldt 60: Episoder, som ændrede karrieren

Se herunder Michael Jacksons musikvideo til "Remember The Time" fra 1992:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA