x

TDC opgraderer Play

TDC opgraderer Play

Da TDC 31. marts præsenterede deres nye download-service Play, lovede de deres kunder, at de kunne downloade al den musik, de lystede ganske gratis allerede fra dagen efter.

Skal man tro en artikel hos websiden comon.dk, så er der en hel del, der har benyttet sig af den mulighed. I hvert fald har TDC efterfølgende valgt at opgradere med en række servere for bedre at kunne servicere kunderne.

Da Play gik i luften tirsdag i sidste uge, blev kundernes download styret af ni servere. Men siden da har TDC indkøbt yderligere ti servere, og derudover er der fire mere på vej.

I følge comon.dk vil TDC's presseafdeling ikke ud med det præcise antal af downloads fra Play i den første uge. Men Ib Konrad Jensen fra presseafdelingen kan dog fortælle, at de danske biblioteker bliver overgået klart. Til sammenligning kan websiden oplyse, at de danske biblioteker har formidlet trekvart million numre i det første kvartal via siden Netmusik.dk.

TDC-chef Jens Alder fortalte desuden forleden til NEXT-konferencen i Århus, at deres nye download-service kun er første skridt i en lang stribe af forskellige tiltag, som kan udvikles omkring Play-tjenesten. Hvorvidt dette eksempelvis vil inkludere download af film og tv-serier i fremtiden, ville Alder dog ikke ind på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA