Caroline Henderson og Bo Sundström drager på fællesturné

Caroline Henderson og Bo Sundström drager på fællesturné

I starten af 2019 begiver Caroline Henderson og Bo Sundström sig ud på en fælles Danmarkstour. 

Danmarks store jazzsangerinde Caroline Henderson har inviteret forsangeren fra Bo Kaspers Orkester, Bo Sundström, med sig på scenen, når hun drager landet rundt til vinter. Om samarbejdet fortæller Henderson i en pressemeddelelse: "For mig er det et helt specielt samarbejde. Bo Sundström har en af Skandinaviens bedste og mest personlige stemmer, og jeg glæder mig helt vildt til at synge sammen med ham". 

Publikum kan forvente at høre materiale fra både Bo Sundströms og Caroline Hendersons bagkatalog. Til vinternes koncerter vil de to musikere både stå sammen på scenen, men også hver for sig. "Vi spiller både nogle af mine sange, nogle af Bos, og så noget, der er helt specielt udvalgt til lejligheden. Det bliver på svensk, dansk og nok også engelsk. Jeg er så spændt på at præsentere det for publikum," udtaler Henderson.  

LÆS OGSÅ: Jazzdivaen gjorde publikum høje på sang, nærvær og evangelium

Caroline Henderson fik sit gennembrud som en del af den danske popgruppe, Ray Dee Ohh, som hittede i slutningen af 80'erne og starten af 90'erne. Efterfølgende gik Henderson solo og udgav i 1995 sit første soloalbum, som sidenhen er blevet til en lang række albums, først med pop, senere jazz, og det seneste er Lonely House fra 2013. Igennem den lange karriere har sangerinden optrædt i både ind- og udland. 

Den svenske sanger og sangskriver Bo Sundström er bedst kendt som forsanger i Bo Kaspers Orkester, men har også udgivet flere soloalbums, hvor han blander genrerne pop, jazz og den svenske visetradition på fornemste vis – seneste udgivelse er Mitt dumma jag - svensk jazz fra i år. 

LÆS OGSÅ: Bo Kaspers Orkester : Train, Aarhus

Caroline Henderson + Bo Sundström: 
7. februar: Greve, Portalen
8. februar: Aalborg, Musikkens Hus, Koncertsalen
9. februar: Aarhus, Musikhuset Aarhus, Store Sal
10. februar: København, DR Koncerthuset, Koncertsalen

Billetsalget er netop skudt i gang. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA