Nyhed

Månedens Demo tager på turné

Hurtig, hård og voldsom metal fra aprils Månedens Demo kan opleves rundt i landet

Månedens Demo er i april københavnerbandet Vira, der spiller en hård, tjekket og meget professionel metal. Det er en i ekstrem grad gennemarbejdet demo, der viser et superambitiøst band, der både kan deres teknik og genrer til fingerspidserne.

"Det giver plads både til detaljer, tyngde og fordybelse midt imellem den hårde metal" og "de tre numre på demoen viser tydeligt et band med nosser, ambitioner, visioner og evnen til at skrive et metal-nummer. Dette er ikke kun for hardcore metal-fans", var et par af kommentarerne fra månedens GAFFA.

I København bliver rummet først varmet op af Trusted Few. De har tidligere været Månedens Demo, og fik seks stjerner for den tilhørende koncert i september. De spiller en melodisk screamo, og trækker på lige mængder metal og punk, i deres catchy lydbillede.


"Et fedt band, der både lyder genkendeligt og personligt fra starten af. Blandingen af heavy-riffs og punkattitude og catchy melodier sidder så meget i skabet og virker så oplagt", var den opsummerende konklusion dengang.

Sammen er der potentiale til en forrygende og rough aften.

Månedens Demo på turné:


10. april - Studenterhuset, Aalborg
11. april - Lades, København (med Trusted Few)
12. april - Kulturfabrikken, Nykøbing Falster
24. april - Skolerne i Oure, Oure
25. april - Fermaten, Herning
26. april - Slagelse Musikhus, Slagelse

ANNONCE