x

Elektro-ekstravaganza på Rust

Elektro-ekstravaganza på Rust

Torsdag den 17. april inviterer Danmarks største musiksite og virtuelle musikfællesskab MyMusic.dk indenfor på det københavnske spillested Rust, hvor der tages forskud på Store Bededag til tonerne af franske Yelle og en håndfuld danske navne med den elektroniske udtryksform som fællesnævner.

Ud over MyMusic.dks nykårede legatvindere fra Didium & the Black Bonnie Picture optræder også roste No & the Maybes, inden scenen overtages af først Tilde og dernæst den allestedsnærværende Malmø-resident med kunstnernavnet As In RebekkaMaria (billedet), der runder aftenen af. Herefter indledes natten til fredag med Frankrigs og i stigende grad Europas nye elektro-kæledægge Yelle.

Aftenen er MyMusic.dks fejring af nogle af de talenter, der har startet deres respektive karrierer i dette forum; alle optrædende – med undtagelse af de to udenlandske natteindslag – er en del af det danske musik-community, hvor de som del af sitets mere end 12.000 danske bands har trådt deres barnesko og fået givtig sparring fra de mange aktive lyttere.

"MyMusic.dks Varme Hveder"
RUST den 17. april 2008 fra kl. 20.
· Didium & the Black Bonnie Picture
· No & the Maybes
· Tilde
· As In RebekkaMaria (feat. JoJo DJ Team)
· Yelle (F)
· Zombie Disco Squad (UK)

Billetter kan købes via GAFFA Billet og BilletNet. Entré: 60 kr. / 80 kr. i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA