x

VIDEO: Tim Schous nye musikvideo vil give dig et godt grin!


Den danske singer-songwriter Tim Schou er aktuel med en ny single kaldet "Run Run Run Run Run" med en tilhørende musikvideo, der er sikker underholdning. Se premieren på videoen ovenfor. 

Der er løbet meget vand gennem åen, siden Tim Schou repræsenterede Danmark i det europæiske Melodi Grand Prix med bandet A Friend In London i 2011. Nu er musikeren, der rejser hele verden rundt som couchsurfer, tilbage med nyt materiale i form af en upbeat elektropop-single, "Run Run Run Run Run".

"Daddy's got a gun and I gotta run" – således lyder omkvædet på den internationale udgivelse, hvor den tilhørende musikvideo formår at fange dette narrativ på en humortistisk og farverig måde. 

Den tildels animerede video handler nemlig om en overbeskyttende far, der spilles af skuespilleren Thomas Owens (NCIS), hvis knap så artige datter spilles af en kendt amerikansk youtuber, Lexi Collins, som Schou ser bag farens ryg, og til sidst ender med at måtte undvige farens jagtgevær. 
Holdet bag produktionen er folk, der normalt arbejder med megastjerner som eksempelvis Beyoncé, og videoen er yderligere optaget i et Hollywood-hus tilhørende selveste Dave Mustaine (Metallica og Megadeth). 

LÆS OGSÅ: Videopremiere: Rejs verden rundt med Tim Schou

Den velproducerede single hed oprindeligt "Daddy's Got A Gun", hvilket senere blev ændret for ikke at ramme nogen. "Vi snakkede endda om at udskifte jagtgeværet i musikvideoen med en baguette - økologisk selvfølgelig", siger Schou spøgefuldt i en pressemeddelelse. Med animerede sommerfugle og enhjørninger samt en sjov ansvarsfraskrivelse til sidst, som garanterer, at ingen enhjørninger, sommerfugle, killinger eller mødomme blev skadet under videoen, sikrer musikvideoen dig et godt grin. 

Schou, der er signet til det danske pladeselskab Iceberg Records, har vundet et hav af internationale priser og blev sidste år sat i stald hos det internationale gigant-pladeselskab BMG (Blondie, Billy Corgan, Morrissey og mange flere) som står for Tims udgivelser uden for Skandinavien.
I foråret udgav Tim Schou også hit-singlen "Nirvana", og hans verdensomspændte rejse har bragt adskillige samarbejder med sig, hvor han blandt andet har skrevet succesfulde numre for Felix Jaehn og Ella Hendersson i London. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA