x

Niels ”Niarn” Roos drager på Danmarkstour

Niels ”Niarn” Roos drager på Danmarkstour

Niels Roos vender snart tilbage på scenen med et nyt show, som han vil gæste Danmarks største byer med. 

Vi kender normalvis Roos bag aliasset "Niarn", som står bag de store hits "Dobbelt A" og "Antihelt". For fem år siden lagde Niarn den musikalske karriere på hylden efter flere års alkohol- og stofmisbrug.

I en pressemeddelelse udtaler Niels Roos nu, at det blot er Niarn, som er lagt på hylden – og ikke musikken. I et nyt show kombinerer den 38-årige rapper musik og historiefortælling. Publikum vil igennem showet få fortalt indlevelsesrige og humoristiske historier samt flere anektoer om Niels' tid på hitlisterne og alle koncerterne igennem tiden. Herudover vil publikum også blive beriget med både nye og ældre musiknumre. 

LÆS OGSÅ: Niarns indædte kamp mod alkoholen

Når Niels Roos drager ud på landevejen med det nye show til vinter 2019, vil det være sammen med de to musikere og brødre Eirikur og Heini Corfitz, som tidligere har været med i det dansk/færøske punkband The Dreams. 

Den 38-årige Niels Roos er født og opvokset i den lille forstad til Aalborg kaldet Gug. Han begyndte at rappe i 90'erne og brød for alvor igennem i 2004 med debutalbummet Årgang 79, som indeholder hittene "Dobbelt A" og "Mit liv mine regler". Det seneste album, Kommer aldrig igen, stammer fra 2014. For nyligt fik dokumentaren "Niarns død" tv-premiere. I dokumentaren følger man Roos tæt op gennem teenage-årene og voksenlivet samt hans kamp mod alkohol og stoffer, der næsten endte med at tage livet af ham – et emne, som angiveligt også vil fylde lidt i de kommende shows. 

LÆS OGSÅ: Niarn og Ellie Jokar taler om hverdagsracisme og alkoholmisbrug – og meget mere

Tourdatoer - Niels Roos: Manden de kaldte Niarn
31. januar: København, Bremen Teater 
02. februar: Taastrup, Teater & Musikhus 
20. februar: Odense, Magasinet 
21. februar: Horsens, Ny Teater 
22. februar: Esbjerg, Musikhuset
23. februar: Viborg, Paletten 
26. februar: Aarhus, Atlas
27. februar: Aalborg, Skråen

Billetsalget er netop skudt i gang. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA